GASTRONOMIA

Campanyes gastronòmiques

Campanyes gastronòmiques

Campanyes gastronòmiques

Us proposem fer un viatge gastronòmic per Palafrugell tastant algunes de les receptes més tradicionals

Campanyes gastronòmiques

 

El nostre territori combina una àmplia varietat de matèries primeres de gran qualitat que podem descobrir a través de les campanyes gastronòmiques que ens preparen els restauradors del municipi.

A Palafrugell s’hi celebren dues campanyes gastronòmiques: Es Niu i la Garoinada, que mantenen viva l’essència surera i marinera respectivament.

 

 • ES NIU és un plat molt antic d’origen palafrugellenc que inicialment no portava carn, ja que es tractava d’un plat de Quaresma. Aquest pla de llarga elaboració ha anat evolucionant i es pot tastar en alguns restaurants del municipi només durant la segona quinzena d’octubre. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ES NIU

 

 • LA GAROINADA és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA GAROINADA

 

NO ET PERDIS

Actualitat

 • RESTAURANTS OBERTS

  RESTAURANTS OBERTS A PALAFRUGELL   La Gastronomia Palafrugellenca és molt rica i variada. Tant els plats tradicionals com els plats més avantguardistes són presents a les cartes dels restaurants i estan preparats amb productes de primera qualitat. Un ampli ventall de restaurants de cuina tradicional, clàssica o moderna avalen la qualitat de la gastronomia, oferint [...]

  + MÉS
 • AGENDA ABRIL 2024

    AGENDA ABRIL 2024   Les activitats per al mes de març de 2024 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). activitats infantils, teatre, música,  visites guiades, concerts, exposicions, sardanes, Festival Flors i Violes, cinema, i molt més! T’esperem a Palafrugell! També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat   AGENDA ABRIL 2024 [...]

  + MÉS
 • ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC

  ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC   Benvinguts/des a Palafrugell! Per tal de seguir treballant i millorant els serveis del nostre municipi i comarca, ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el BAIX EMPORDÀ com a destinació turística.   OMPLE AQUÍ L’ENQUESTA     Gràcies per la teva col·laboració i bones vacances!  

  + MÉS
 • CALELLA "Poble amb Encant" i "Barris i Viles Marineres"

  Calella aconsegueix el segells de “Pobles amb Encant” i “Barris i Viles Marineres” Amb aquestes certificacions, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme. El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles [...]

  + MÉS