Nota legal

Nota Legal

Aquest lloc web i els dominis www.visitpalafrugell.cat, www.visitpalafrugell.es, www.visitpalafrugell.org, www.turismepalafrugell.com, www.turismepalafrugell.es, www.turismepalafrugell.org, www.turismepalafrugell.cat, www.havanerescalella.cat, www.havaneres.cat són propietat de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb domicili al carrer Major número 1, codi postal 17200, de Palafrugell, telèfon + 34 972 61 18 20 i adreça de correu electrònic ipep@palafrugell.net. El CIF de l’ l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell és P1700054H.
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, pertanyen a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell els presenta en el seu lloc amb finalitats d’informació i per a facilitar la seva relació amb les persones privades i amb la resta d’administracions públiques.

En conseqüència autoritza als usuaris del lloc a utilitzar aquests continguts amb aquestes finalitats, a emmagatzemar la informació en el disc dur del seu ordinador i a imprimir-la o copiar-la en qualsevol suport. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva comunicació pública o distribució o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment, així com la seva transformació o alteració.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual. No obstant es recorda que queden exclosos de la protecció o de drets de propietat intel·lectual les disposicions legals o reglamentàries o els textos corresponents a actes, acords, dictàmens o deliberacions dels organismes públics als quals es pugui accedir des d’aquest lloc.
L’escut oficial de l’Ajuntament i altres dissenys i logotips que identifiquen l’Ajuntament o els seus organismes, serveis o campanyes i activitats només poden ser utilitzats amb autorització o coneixement previ de l’Ajuntament. En qualsevol cas la utilització de l’escut municipal està supeditada a l’abonament de la Taxa per utilització de plaques, patents i altres distintius anàlegs a l’escut municipal.

Queda totalment prohibit modificar, copiar o distribuir el codi de les pàgines, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest lloc sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell o de tercers. L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell complirà de forma estricta la normativa vigent en cada moment sobre protecció de dades de caràcter personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l’usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

L’Ajuntament de Palafrugell entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se’n derivarà. L’usuari autoritza amb aquest acte a l’Ajuntament de Palafrugell a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l’autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP).

L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal a l’Ajuntament de Palafrugell podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a l’Ajuntament.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell l informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. La vigència d’aquestes galetes serà la estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, així com dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. No es garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de la Comunitat autònoma de Catalunya. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

NO ET PERDIS

Actualitat

 • XXV MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME

  XXV MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME PALAFRUGELL – COSTA BRAVA Palafrugell, 27 de maig de 2017 Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de 17:30h a 22:30h INSCRIPCIONS Inscripcions per INTRANET fins al divendres 19 de maig. A partir del dimarts 23 de maig es publicaran les llistes de persones admeses en base als cupos previstos per l’organització a cada prova.ç Preus [...]

  + MÉS
 • AGENDA ABRIL 2017

    Agenda d’activitats Abril 2017   Les activitats de MARÇ 2017 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat AGENDA D’ACTIVITATS ABRIL  2017 Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

  + MÉS
 • FLORS I VIOLES

  Arriba Flors i Violes a Palafrugell El bon temps ja ha arribat, i amb ell el Flors i Violes! Música, espectacles, formes, colors i gastronomia es reuneixen per transformar el poble durant tres dies! Enguany, el Festival celebra la seva 8ª edició durant els dies 28, 29 i 30 d’abril i 1 de maig. Diferents patis, [...]

  + MÉS
 • SOPARS CANTATS

  PERE BAHÍ SOPARS CANTATS Els divendres i dissabtes d’abril i maig, 10 restaurant del municipi oferiran els Sopars Cantats Pere Bahí, en honor al desaparegut cuiner del restaurant La Xicra. Un menú tancat que inclou cremat i concert d’havaneres. Escull el teu dia i reserva per assegurar-te una taula!                  

  + MÉS
 • ACTIVITATS AL MUSEU DEL SURO

  Activitats al Museu del Suro de Palafrugell Consulteu aquí totes les ACTIVITATS que es realitzaran al Museu del Suro. Activitats al Museu del Suro   Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

  + MÉS