ACTIVITATS

Activitats a la zona

Actualitat

Tot sobre Palafrugell

CONCURS #MotiusPerTornar

03/05/2021 - 12/08/2021

CONCURS #MotiusPerTornar

 

Voleu guanyar nits d’allotjament i àpats en els establiments del nostre municipi?

A partir del 3 de maig i fins al 12 d’agost, iniciem un període de sortejos setmanals, amb premis que us faran tenir encara més motius per tornar.  

 

 

Què cal fer per participar?

  1. Segueix @Turismepalafrugell a facebook i/o @VisitPalafrugell a instagram i a les xarxes de l’establiment que ofereix el premi
  2. Comenta la publicació del sorteig mencionant a 3 amics/gues
  3. Entra al link que trobaràs al post i participa al sorteig
  4. MOLTA SORT!  

 

Cada setmana sortejarem 2 premis i anirem notificant els guanyadors i guanyadores! Pots participar totes les vegades que vulguis!  

 

 No t’ho perdis!

AGENDA JUNY 2021

01/06/2021 - 30/06/2021

AGENDA JUNY 2021

 

Les activitats per al mes de JUNY 2021 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). Visites guiades, activitats, manualitats virtuals, exposicions, artesania, art, cinema, tallers, gastronomia,  marxes i molt més! T’esperem a Palafrugell!

També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat

 

AGENDA JUNY 2021

 

Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

 

54ª CANTADA D’HAVANERES DE CALELLA DE PALAFRUGELL

03/07/2021 - 03/07/2021

54A CANTADA D’HAVANERES DE CALELLA DE PALAFRUGELL
DISSABTE, 3 DE JULIOL DE 2021 

Dissabte, 3 de juliol de 2021 

22.15 h a la plaça del Port Bo:
54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell
* Port – Bo i Cobla Els Montgrins
* Els Cremats
* Peix Fregit
* Ultramar

Entrades a la venda aquí

Atenció:
En motiu de la situació epidemiològica enguany, de forma excepcional:
* No hi haurà pantalles gegants a les platges
* No es celebrarà el mercat d’artesans
* Els concerts d’aprop pendent de confirmar

Consulta aquí tota la programació en motiu de la 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell  

Veure més

FESTIVAL ÍTACA

11/05/2021 - 04/07/2021

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció combina concerts multitudinaris amb actuacions musicals de petit format en alguns dels espais més bonics de l’Empordà. Propostes aculturals de qualitat a un preu assequible, amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic.

El festival es posa en marxa amb l’arribada de l’estiu amb una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques i de reflexió.

 

STAY HOMAS

Diumenge, 4 de juliol a les 18.30 h i a les 22.30 h
Calella de Palafrugell (Platja Port Bo, al mateix escenari Cantada d’havaneres)
Entrades a la venda aquí

 

 

 

Tota la informació dels concerts del Festival Ítaca a www.itacacultura.cat

CALELLA POBLE AMB ENCANT

Calella aconsegueix el segell de
“Pobles amb Encant”

Amb aquesta certificació, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme.

El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles de menys de 2.500 habitants amb una conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics que contribueixen a aquesta bellesa.

La marca Ciutats i Viles amb Caràcter i el segell Pobles amb Encant formen part del programes de treball de l’Agència Catalana de Turisme en l’àmbit del turisme cultural. El seu objectiu és atraure aquells turistes interessats pel turisme cultural i posicionar Catalunya com una destinació de referència en aquest segment. Les localitats que aconsegueixen aquesta distinció entren a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme.

Després de demostrar que es compleixen un seguit de requisits per accedir a aquest segell, Calella de Palafrugell i Montsonís són els dos primers Pobles amb Encant.
Calella destaca per l’encant de la seva façana marítima, amb les seves cases blanques tan característiques de la Costa Brava i les barques de pescadors a peu de platja. La localitat disposa d’una àmplia oferta d’activitats turístiques, de restauració i d’artesania.

Segueix-nos a www.facebook.com/turisme.palafrugell 

ACT_segell_PoblesEncant_color

ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC

ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC

 

Benvinguts/des a Palafrugell!

Per tal de seguir treballant i millorant els serveis del nostre municipi i comarca, ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el BAIX EMPORDÀ com a destinació turística.

 

OMPLE AQUÍ L’ENQUESTA

 

 

Gràcies per la teva col·laboració i bones vacances!

 

NO ET PERDIS

Actualitat

 • CONCURS #MotiusPerTornar

  CONCURS #MotiusPerTornar   Voleu guanyar nits d’allotjament i àpats en els establiments del nostre municipi? A partir del 3 de maig i fins al 12 d’agost, iniciem un període de sortejos setmanals, amb premis que us faran tenir encara més motius per tornar.       Què cal fer per participar? Segueix @Turismepalafrugell a facebook i/o @VisitPalafrugell a instagram i a [...]

  + MÉS
 • AGENDA JUNY 2021

  AGENDA JUNY 2021   Les activitats per al mes de JUNY 2021 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). Visites guiades, activitats, manualitats virtuals, exposicions, artesania, art, cinema, tallers, gastronomia,  marxes i molt més! T’esperem a Palafrugell! També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat   AGENDA JUNY 2021   Cliqueu aquí per a més informació sobre els [...]

  + MÉS
 • 54ª CANTADA D'HAVANERES DE CALELLA DE PALAFRUGELL

  54A CANTADA D’HAVANERES DE CALELLA DE PALAFRUGELL DISSABTE, 3 DE JULIOL DE 2021  Dissabte, 3 de juliol de 2021  22.15 h a la plaça del Port Bo: 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell * Port – Bo i Cobla Els Montgrins * Els Cremats * Peix Fregit * Ultramar Entrades a la venda aquí Atenció: En motiu de la [...]

  + MÉS
 • FESTIVAL ÍTACA

  El Festival ÍTACA, Cultura i Acció combina concerts multitudinaris amb actuacions musicals de petit format en alguns dels espais més bonics de l’Empordà. Propostes aculturals de qualitat a un preu assequible, amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. El festival es posa en marxa amb l’arribada de l’estiu amb una combinació de música, teatre [...]

  + MÉS
 • CALELLA POBLE AMB ENCANT

  Calella aconsegueix el segell de “Pobles amb Encant” Amb aquesta certificació, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme. El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles de menys de 2.500 habitants amb [...]

  + MÉS
 • ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC

  ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC   Benvinguts/des a Palafrugell! Per tal de seguir treballant i millorant els serveis del nostre municipi i comarca, ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el BAIX EMPORDÀ com a destinació turística.   OMPLE AQUÍ L’ENQUESTA     Gràcies per la teva col·laboració i bones vacances!  

  + MÉS