Garoinada

Esdeveniments, institucions i espais culturals

Cultura Esdeveniments Espais culturals

Garoinada

Campanyes gastronòmiques

La Garoinada és una de les campanyes gastronòmiques de les comarques gironines més conegudes i de major tradició.

La Garoinada és una de les campanyes gastronòmiques de les comarques gironines més conegudes i de major tradició. Va néixer l’any 1992 i el seu producte principal són les garoines.

Aquesta festivitat se celebra en ple hivern durant les minves de gener i fins al mes de març, quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

Regala GAROINADA!

Disponibles els pacs per a gaudir de la tradicional campanya gastronòmica

Un gran regal de Nadal: les diferents fòrmules per gaudir de La Garoinada, la tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell, ja estan a la vostra disposició.

Aquests són els restaurants que hi participen: La Casona, La Xicra, Xadó (de Palafrugell), El Balcó de Calella – Hotel Sant Roc (de Calella), Hotel Rest. El Far, Hostal La Llagosta, Hotel Rest. Llafranch, Hotel Rest. Llevant i Hotel Rest. Terramar (de Llafranc) i l’Hotel Rest. Tamariu (de Tamariu).

Clica aquí per descarregar els menus de cada restaurant

 

Les quatre fòrmules diponibles són les següents:

Clica aquí per descarregar les fórmules de la Garoinada

 

Fórmula Cap de Setmana PREMIUM:

(Només els caps de setmana del 31 de gener, 14 de febrer, 28 de febrer, 14 de març i 21 de març i per a grups concertats).                                                                            

Hotel amb l’esmorzar + menú Garoinada + excursió vaixell d’època + entrades instal·lacions culturals + obsequi + val de descompte Vins i Licors Grau

Preu per persona 110€* (IVA inclòs) – RESERVA AQUÍ  -  PER L’HOTEL TAMARIU AQUÍ

Fórmula Cap de Setmana:

Hotel amb l’esmorzar + menú Garoinada + entrades instal·lacions culturals + val de descompte Vins i Licors Grau

Preu per persona 79€* (IVA inclòs) – RESERVA AQUÍ  -  PER L’HOTEL TAMARIU AQUÍ

Fórmula GAROINADA + sortida en vaixell:

(Només els diumenges 1 i 15 de febrer, 1, 15 i 22 de març per a grups concertats).

Menú Garoinada + excursió vaixell d’època

Preu per persona 65€* (IVA inclòs)

Fórmula GAROINADA + tast de vins els dies 14 de febrer i 21 de març

Menú Garoinada + tast de vins dirigida

Preu per persona 50€* (IVA inclòs)

 

*preu per hotel de 3 estrelles i habitació doble. Consulteu la possibilitat de nits extres, estades amb nens i en habitacions individuals o en hotel de 4 estrelles. Oferta limitada a la disponibilitat dels hotels i del 16 de gener al 22 de març de 2015. L’excursió en vaixell pot veure’s modificada segons les condicions meteorològiques.

 

 

+ INFORMACIÓ i RESERVES: tel. 972 300 228

Clica aquí per descarregar les fórmules de la Garoinada

Clica aquí per descarregar els menus de cada restaurant

NO ET PERDIS

Actualitat

 • AGENDA SETEMBRE 2015

  Totes les activitats de setembre 2015, a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat Consulta aquí l’agenda d’activitats de SETEMBRE 2015  

  + MÉS
 • SETEMBRE AL MUSEU DEL SURO

  Consulteu aquí les activitats que es realitzaran al Museu del Suro durant el mes de setembre de 2015 Agenda activitats de SETEMBRE AL MUSEU DEL SURO 

  + MÉS
 • 21è Festival de Jazz Costa Brava

  Vine a Palafrugell i gaudeix del 21è Festival de Jazz Costa Brava . Consulta aquí l’agenda d’activitats del Festival de Jazz Costa Brava No t’ho pots perdre!

  + MÉS
 • 20a Cantada d'Havaneres de Tamariu

  Com cada any, el primer dissabte de setembre, te lloc la Cantada d’Havaneres de Tamariu! Dissabte 5 de setembre a la platja de Tamariu, a les 18.30h Grups: Arjau, Els Cremats, l’ Empordanet, Neus Mar i Peix Fregit A més: Mercat al passeig del mar i cremat gentilesa de l’Assoc. de Veïns i Amics de Tamariu   No t’ho [...]

  + MÉS
 • Els vespres a Plaça Nova

  Vine a Plaça Nova i gaudeix dels estius a la fresca amb música en directe! Consulta aquí l’agenda de concerts de Plaça Nova 2015   No t’ho pots perdre!

  + MÉS
 • JULIVIA, Bus turístic

  Com a novetat, aquest estiu tenim el Julivia, un bus turístic descapotable que us portarà als racons de més interès turístic del municipi. Com a novetat, aquest estiu tenim el Julivia, un bus turístic descapotable que us portarà als racons de més interès turístic del municipi. Una manera còmode i econòmica per moure’s entre les [...]

  + MÉS