UN DIUMENGE A PALAFRUGELL

Centre Fraternal

Centre Fraternal

Centre Fraternal

Resumeix la història de l’activitat recreativa i associativa de Palafrugell. Des dels seus orígens fins ara ha estat una entitat emblemàtica i oberta a tothom

Centre Fraternal

 

El Centre Fraternal pot resumir la història de l’activitat recreativa i associativa de Palafrugell. Des dels seus orígens fins ara ha estat una entitat emblemàtica i oberta a tothom. 

No marxeu sense aturar-vos a l’històric edifici Centre Fraternal construït l’any 1878 i situat a plaça Nova. El seu conjunt de grans finestrals i balconada són d’admiració des de la mateixa plaça.

Va ser Seu de diferents cafès i casinos alhora, fins que l’any 1897, la Societat el va adquirir sencer i hi va fer les reformes necessàries per establir-s’hi definitivament l’any 1898.

Té l’honor de comptar amb la primera biblioteca de Palafrugell oberta al públic (de l’any 1905), tot i que actualment només es pot visitar si es demana.

Ha acollit i acull des de cinema a teatre, tertúlies, balls de tarda, activitats infantils, concerts, la quina de Nadal, etc.

Les dependències que s’hi poden troben són:

 • La sala-cafè
 • El teatre
 • La sala familiar
 • La biblioteca-sala de Juntes

 

 

MÉS INFORMACIÓ DEL CENTRE FRATERNAL 

 

NO ET PERDIS

Actualitat

 • RESTAURANTS OBERTS

  RESTAURANTS OBERTS A PALAFRUGELL   La Gastronomia Palafrugellenca és molt rica i variada. Tant els plats tradicionals com els plats més avantguardistes són presents a les cartes dels restaurants i estan preparats amb productes de primera qualitat. Un ampli ventall de restaurants de cuina tradicional, clàssica o moderna avalen la qualitat de la gastronomia, oferint [...]

  + MÉS
 • AGENDA ABRIL 2024

    AGENDA ABRIL 2024   Les activitats per al mes de març de 2024 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). activitats infantils, teatre, música,  visites guiades, concerts, exposicions, sardanes, Festival Flors i Violes, cinema, i molt més! T’esperem a Palafrugell! També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat   AGENDA ABRIL 2024 [...]

  + MÉS
 • ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC

  ENQUESTA OBSERVATORI TURÍSTIC   Benvinguts/des a Palafrugell! Per tal de seguir treballant i millorant els serveis del nostre municipi i comarca, ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el BAIX EMPORDÀ com a destinació turística.   OMPLE AQUÍ L’ENQUESTA     Gràcies per la teva col·laboració i bones vacances!  

  + MÉS
 • CALELLA "Poble amb Encant" i "Barris i Viles Marineres"

  Calella aconsegueix el segells de “Pobles amb Encant” i “Barris i Viles Marineres” Amb aquestes certificacions, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme. El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles [...]

  + MÉS