ACTIVITATS

Activitats a la zona

Actualitat

Tot sobre Palafrugell

XXVII MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME

18/05/2019 - 18/05/2019

XXVI MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME
PALAFRUGELL – COSTA BRAVA
Palafrugell, 18 de maig de 2019
Estadi Municipal Josep Pla Arbonès
de 17:30h a 22:30h

INSCRIPCIONS

 • Inscripcions per INTRANET fins al divendres 10 de maig.
 • A partir del dimarts 14 de maig es publicaran les llistes de persones admeses en base als cupos previstos per l’organització a cada prova.
 • Preus d’inscripció: una prova – 5 euros dues proves o més – 7 euros
  (el pagament s’efectuarà al moment de recollir el dorsal)

 

Més informació del Míting Internacional d’atletisme aquí

Consulteu aquí l’oferta especial d’allotjament

Restaurants de la zona

MITNG

Calella aconsegueix el segell de Pobles amb Encant

01/06/2018 - 01/06/2028

Calella aconsegueix el segell de Pobles amb Encant

Amb aquesta certificació, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme.

El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles de menys de 2.500 habitants amb una conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics que contribueixen a aquesta bellesa.

La marca Ciutats i Viles amb Caràcter i el segell Pobles amb Encant formen part del programes de treball de l’Agència Catalana de Turisme en l’àmbit del turisme cultural. El seu objectiu és atraure aquells turistes interessats pel turisme cultural i posicionar Catalunya com una destinació de referència en aquest segment. Les localitats que aconsegueixen aquesta distinció entren a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme.

Després de demostrar que es compleixen un seguit de requisits per accedir a aquest segell, Calella de Palafrugell i Montsonís són els dos primers Pobles amb Encant.
Calella destaca per l’encant de la seva façana marítima, amb les seves cases blanques tan característiques de la Costa Brava i les barques de pescadors a peu de platja. La localitat disposa d’una àmplia oferta d’activitats turístiques, de restauració i d’artesania.

Segueix-nos a www.facebook.com/turisme.palafrugell

historischesrathaus_ret

FLORS I VIOLES

03/05/2019 - 05/05/2019

Arriba Flors i Violes a Palafrugell

Quan arriba el bon temps, arriba també el festival més esperat de l’any, el Flors i Violes!
Música, espectacles, formes, colors i gastronomia es reuneixen per transformar el poble durant tres dies!
Enguany, el Festival celebra la seva 10ª edició durant els dies 3, 4 i 5 de maig.

 

GRAN ESPECTACLE INAUGURAL & FLORS I VIOLES NIT
Com a novetat, un gran espectacle inaugural de MAPPING a la façana del Centre Fraternal (Plaça Nova) inaugurarà dues nits de llum i color pels carrers de la vila. Un cop finalitzat aquest espectacle inèdit i creat per a la ocasió, donarem pas al FLORS I VIOLES NIT, amb concerts a la Plaça de l’Església i un recorregut pel centre del poble a través d’instal·lacions lumíniques, espectacles de llum i espais il·luminats i interactius, que meravellaran els espectadors!

 

HORARIS:
Espectacle inaugural: Divendres, 3 de maig a les 21.30h a Plaça Nova.
Flors i Violes (Obertura dels patis i espais): divendres 3 de maig, dissabte 4 de maig, diumenge 5 de maig, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.30 h.
Flors i Violes Nit: divendres 3 de maig i dissabte 4 de maig, de 20.30 h a 02.00 h

 

Més informació a: www.florsivioles.cat

#Florsivioles2018 i APP de Flors i Violes “Palafrugell al mòbil”
Tel. 972 30 02 28 (Oficina de Turisme de Palafrugell)

 

 

 

Flors i Violes

AGENDA MARÇ 2019

01/03/2019 - 31/03/2019

Agenda d’activitats
MARÇ 2019

Les activitats per al mes de Febrer de 2019 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). Exposicions, carnaval, música, ball, teatre, concerts, mercats, gastronomia, garoinada, visites guiades i molt més! T’esperem a Palafrugell!

També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat

 

 

Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

garoina

NO ET PERDIS

Actualitat

 • XXVII MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME

  XXVI MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME PALAFRUGELL – COSTA BRAVA Palafrugell, 18 de maig de 2019 Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de 17:30h a 22:30h INSCRIPCIONS Inscripcions per INTRANET fins al divendres 10 de maig. A partir del dimarts 14 de maig es publicaran les llistes de persones admeses en base als cupos previstos per l’organització a cada [...]

  + MÉS
 • EURO LÀSER MÀSTERS CUP 2019

  EURO LÀSER MÀSTERS CUP 2019 XII Trofeu Calella de Palafrugell -Memorial Pitus Jiménez Del 4 al 7 d’abril a Calella de Palafrugell   Més informació a  www.clubvelacalella.cat    

  + MÉS
 • REGALA GAROINADA!

  De l’11 de gener al 31 de març de 2019 Un total de 10 restaurants de Palafrugell celebren les jornades gastronòmiques “La Garoinada”, que te com a plat principal la garoina (també conegut com eriçons de mar).   MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA GAROINADA 2019     Vídeo de la garoinada aquí

  + MÉS
 • Calella aconsegueix el segell de Pobles amb Encant

  Calella aconsegueix el segell de Pobles amb Encant Amb aquesta certificació, Calella de Palafrugell entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme. El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles de menys de 2.500 habitants amb [...]

  + MÉS
 • FLORS I VIOLES

  Arriba Flors i Violes a Palafrugell Quan arriba el bon temps, arriba també el festival més esperat de l’any, el Flors i Violes! Música, espectacles, formes, colors i gastronomia es reuneixen per transformar el poble durant tres dies! Enguany, el Festival celebra la seva 10ª edició durant els dies 3, 4 i 5 de maig. [...]

  + MÉS
 • AGENDA MARÇ 2019

  Agenda d’activitats MARÇ 2019 Les activitats per al mes de Febrer de 2019 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). Exposicions, carnaval, música, ball, teatre, concerts, mercats, gastronomia, garoinada, visites guiades i molt més! T’esperem a Palafrugell! També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat   AGENDA D’ACTIVITATS DE MARÇ 2019   Cliqueu aquí per a més informació sobre [...]

  + MÉS