ACTIVITATS

Activitats a la zona

Actualitat

Tot sobre Palafrugell

JULIVIA BUS&BOAT

07/07/2017 - 11/09/2017

Coris julis és el nom binomial que rep aquest peix hermafrodita tan singular de la nostra costa que a Palafrugell anomenem Julivia.
El mascle és de color verd i blau amb línies vermelles i una traça negra a la base dorsal, la femella és marró amb tons taronges i, quan canvia de sexe, presenta una coloració intermèdia. És en aquests colors que ens hem inspirat per donar vida al bus turístic que anomenarem JULIVIA (guiula, juliola, donzella o senyoreta són altres noms amb els quals es coneix aquest peix a altres indrets de Catalunya).

 

Dos recorreguts imprescindibles: Julivia bus i Julivia boat

 

julivia bus&boat

 

Del 7 de juliol a l’11 de setembre de 2017, estarà en funcionament el Julivia Bus Turístic i el Julivia Boat (vaixell turístic) amb una ruta tant per terra com per mar per recórrer fàcilment els punts més emblemàtics del municipi sense necessitat d’agafar cotxe i gaudint del paisatge.

Visitar les instal·lacions culturals a Palafrugell, entrar al jardí botànic de Cap Roig, recórrer les cales de Calella, anar fins al port de Llafranc pel passeig, pujar al far de Sant Sebastià per les millors vistes del litoral, gaudir de la bonica platja de Tamariu… El Julivia t’ hi porta!

 

El Julivia bus:

El bus disposa de wifi pels seus usuaris, que així poden descarregar-se i consultar l‘aplicació “Julivia bus&boat” per a dispositius mòbils i tabletes (Android i IOS) que ofereix tota la informació referent al recorregut, horaris, ubicació de les parades, història del municipi, descomptes, etc.

Del 7 de juliol a l’11 de setembre, amb 6 expedicions diàries, 3 al matí i 3 a la tarda, amb sortides des de l’estació de Palafrugell a les 9.30, 11, 12.30, 16, 17.30 i 19 h. S’hi pot pujar i baixar tantes vegades com es vulgui al llarg del dia i aprofitar els descomptes que s’ofereixen per gaudir de manera còmoda i econòmica del nostre territori i serveis.

L1: Palafrugell – Tamariu – El Far – Llafranc – Campings – Av. Joan Pericot / Cruïlla Chopitea / Barri St. Roc / Golfet platja / Cap Roig – Senderisme / Cap Roig – Jardí botànic (i viceversa)

 

Tiquet adult 1 dia = 5€                                   Tiquet nens 4 a 12 anys 1 dia = 2,5€
Tiquet adult 3 dies = 12€                               Tiquet nens 4 a 12 anys 3 dies = 5€
(de 0 a 3 anys gratuït)

Els tiquets es poden comprar a les oficines de turisme, a l’estació de la Sarfa, al càmping La Siesta o al mateix bus.

 

El Julivia boat*:

El Julivia boat amb una capacitat per 28 persones, també disposa de 6 recorreguts diaris, 3 al matí i 3 a la tarda. El recorregut va de Calella de Palafrugell (platja del Port pelegrí)  a  Tamariu (embarcador de Tamariu) i viceversa.

Tiquet adult anada = 12€                                                  Tiquet nens 4 a 12 anys anada = 8€
Tiquet adult anada i tornada = 20€                               Tiquet nens 4 a 12 anys anada i tornada = 14€
(de 0 a 3 anys gratuït)

Per assegurar-te la plaça el dia i hora que vols, compra el teu tiquet anticipadament!!  

Porta’m a fer un volt amb el Julivia boat

 

*L’accés al julivia boat no està preparat per a persones amb mobilitat reduïda (s’ha de baixar a la platja i embarcar des de la sorra pujant per una escala)

 

Aquí us podeu descarregar la informació del  JULIVIA BUS  i del JULIVIA BOAT

julivia-web

NO ET PERDIS

Actualitat

 • AGENDA AGOST 2017

    Agenda d’agost Agost 2017   Les activitats d’agost 2017 a Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs). També ens pots seguir a www.facebook.com/turisme.palafrugell o bé a www.palafrugellcultura.cat AGENDA D’ACTIVITATS AGOST  20170 Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

  + MÉS
 • ACTIVITATS AL MUSEU DEL SURO

  Activitats al Museu del Suro de Palafrugell Consulteu aquí totes les ACTIVITATS que es realitzaran al Museu del Suro. Activitats al Museu del Suro   Cliqueu aquí per a més informació sobre els esdeveniments i espais culturals a Palafrugell

  + MÉS
 • JULIVIA BUS&BOAT

  Coris julis és el nom binomial que rep aquest peix hermafrodita tan singular de la nostra costa que a Palafrugell anomenem Julivia. El mascle és de color verd i blau amb línies vermelles i una traça negra a la base dorsal, la femella és marró amb tons taronges i, quan canvia de sexe, presenta una coloració [...]

  + MÉS