Port Bo i les Voltes

Esdeveniments, institucions i espais culturals

Culture Evénements Espaces culturels

Port Bo i les Voltes

Port Bo i les Voltes, són en l'actualitat un atractiu turístic per on passejar o prendre-hi alguna cosa els mesos d’estiu

Port Bo i les Voltes

El Port Bo va ser un port pesquer i de cabotatge durant els segles XVIII i XIX, època durant la qual els productes locals com el coral, el blat, el vi o el suro sortien en direcció a ports catalans, francesos o italians.

Actualment és una de les cales més característiques de Calella de Palafrugell, per les barques verades sobre la sorra així com les voltes que la segueixen.

Cada primer dissabte de juliol s’hi celebra la popular cantada d’havaneres de Calella, que converteixen la platja en una espectacular graderia per tal d’escoltar un dels sons més mariners que un pot imaginar-se cantats arran de mar.

A l’entorn del Port Bo, es conserva el traçat original dels carrers. El tram antic de voltes és del segle XIX, i el nou, dels anys cinquanta del segle XX.

El Conjunt les Voltes s’inclou a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Són de gran interès com a mostra d’arquitectura popular. Van ser utilitzades en altre temps per subhastar-hi el peix, per cosir xarxes, com a lloc de guaita i de tertúlia dels pescadors, etc.

En l’actualitat, són un atractiu turístic per on passejar o prendre-hi alguna cosa els mesos d’estiu.

NE MANQUEZ PAS

Actualité

 • ACTIVITÉS MARS 2023

  Les activités de MARS 2023 Toutes les activités de MARS 2023  à Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu, Llofriu, Ermedàs).  L’Usine des Jouets, La Garoinada, gastronomie, théâtre, concerts, visites guidées, cinéma et bien plus encore!   AGENDA MARS 2023 Vous nous pouvons également suivre www.facebook.com/turisme.palafrugell o  www.palafrugellcultura.cat

  + LA SUITE
 • ENQUÊTE TOURISTIQUE

  ENQUÊTE TOURISTIQUE   Dans le but de continuer à améliorer les services de notre commue et de notre région, nous aimerions connaître votre avis sur le BAIX EMPORDÀ en tant que destination touristique.  REMPLISSEZ ICI L’ENQUÊTE TOURISTIQUE   Merci de votre collaboration et bonnes vacances !  

  + LA SUITE
 • EURILCA MASTERS 2023

  EURILCA MASTERS 2023 XVI TROPHÉE CALELLA DE PALAFRUGELL DU 4 AU 7 MAI   Un événement sportif où plus d’une centaine de marins se rencontrent chaque année dans les eaux de Calella de Palafrugell, pour concourir et profiter de la mer, lors de l’un des événements les plus emblématiques de la classe Laser à l’échelle [...]

  + LA SUITE