PROPOSTES

Què fer a Palafrugell

Vorschläge

Sortir de nit

La ruta nocturna

Sortir de nit

Des de nits tranquil·les fent un cremat en una de les terrasses de Calella fins a les més mogudes, cremant l’energia a l’hotel Llafranch, per amenitzar la vostra vida nocturna us proposem...

Calella de Palafrugell / Llafranc / Palafrugell /Tamariu

Des de nits tranquil·les fent un cremat en una de les terrasses de Calella fins a les més mogudes, cremant l’energia a l’hotel Llafranch, per amenitzar la vostra vida nocturna us proposem…

 

Si el primer dissabte de juliol esteu a la vila, respireu fondo i endinseu-vos entre el bany de gent que trobareu a Calella abans d’arribar a una de les cales del costat del Port Bo i viure la nit de les havaneres en segon pla a través d’una pantalla gegant. Acabada la cantada, intenteu entrar en un dels establiments del carrer Calau per prendre un cremat i escoltar els grups en petit comitè als concerts d’aprop i acabar així de completar l’experiència més folklòrica de l’estiu.

 

A l’estiu, per prendre una copa tranquil·lament en un lloc privilegiat, aneu a alguna de les terrasses de Calella: un combinat a l’espai chill out de l’hotel Sant Roc o al bar 3 pins, un mojito a l’Havana Cafe… I, si us agrada el jazz, aneu al mític club de Jazz La Guitarra (carretera vella que uneix Calella i Palafrugell) i escoltareu bona música en directe en un ambient relaxat.

 

Si teniu ganes de més, podeu anar a ballar a les carpes que hi ha al costat: al Terrablanca fins tocades les 3h, en un ambient principalment local, i/o al Costa Este fins que surti el sol, enmig d’una atmosfera més barcelonina.

 

El primer dissabte d’agost, la nit de les havaneres es trasllada a la platja de Llafranc en un ambient més informal, a peu de sorra. passeu pel Gitano (Restaurant Llafranch) qualsevol nit d’estiu i possiblement trobareu el mateix propietari “vestit” amb barretina i tanga ruixant la clientela des de la barra del bar. Per prendre una copa a Llafranc amb menys riscos, podeu anar a la Caleta, al costat del port, o a la terrassa d’algun dels hotels. A dalt el Far de Sant Sebastià hi teniu la proposta més relaxada de Llafranc, podeu fer una copa a la zona chill out del restaurant Nomo situat al mateix far.

 

Si esteu a Tamariu, passeu pel pub anglès Mossec, preneu un bon gintònic al bar l’Ona al costat de la platja o gaudiu dels sopars-concerts de jazz del Clot dels Mussols (Restaurant de l’hotel Tamariu).

 

Pel que fa a la nit palafrugellenca, proposem anar al “ball de plaça” algun vespre, menjar una pizza a la mateixa plaça Nova o fer un gelat mentre contempleu tant a palafrugellencs com a turistes ballar al ritme dels típics temes de festa Major. Quan en tingueu prou, a pocs metres podreu canviar d’ambient si aneu al Candela bar a fer una copa. Per escoltar jazz en directe aneu qualsevol dissabte al Mediterrània Espai Fòrum i, per concerts més alternatius, consulteu la programació del col·lectiu NOSA.

 

També a Palafrugell teniu la taverneta Sol de Nit per fer el toc i, just al davant, Metro per acabar de completar la ruta nocturna.

DO NOT MISS

News

  • REGALA GAROINADA!

    Del 12 de gener al 25 de març de 2018 Un total de 9 restaurants de Palafrugell celebren les jornades gastronòmiques “La Garoinada”, que te com a plat principal la garoina (també conegut com eriçons de mar). Tota La informació de la Garoinada  Vídeo de la garoinada aquí

    + MORE